stockholm-panorama.jpg

Välkommen till Stockholms Stamningscenter!

- Det självklara valet för dig som stammar -

 

Vi är fyra logopeder som arbetar specialiserat med stamningsbehandling, och har lång erfarenhet och bred kompetens inom området.

Du kan läsa mer om olika behandlingsformer, information om stamning, eller hur man gör för att träffa en logoped. Vi vill även utöver vår logopediska verksamhet erbjuda en mötesplats för barn och unga som stammar. Vi finns i en nyrenoverad lokal på Söder, en kort promenad på 7-8 minuter från Skanstull eller Stockholm Södra. Man kan även ta sig direkt till lokalen med buss.

Vi eftersträvar korta väntetider och snabb respons, så hör gärna av dig om du har några frågor!

1/02 - 2019

Vi välkomnar från början av februari 2019 vår nya kollega Tina Rudberg till mottagningen!


22/10 - 2018

Internationella stamningsdagen!

Rosettpin2.jpg

Idag uppmärksammar vi internationella stamningsdagen! Ett utmärkt tillfälle föra ämnet på stamning på tal och sprida kunskap.

Ett till sätt att visa stöd och väcka nyfikenhet är att gå in på Stamningsförbundets hemsida och beställa deras nya snygga pins som du kan fästa på din jacka eller väska t.ex!

 


4/12 - 2017

Bildning till folket!

Idag besökte oerhört modige och starke Marcus och hans flickvän Jannica, tillsammans med en av våra logopeder, TV4s Nyhetsmorgon för att berätta om stamning från tre olika perspektiv. 
Klicka här för att komma till klippet 

 


 

Så här kan du ta dig till oss med lokaltrafiken. (OBS, länken visar vägen från centralstationen men du kan själv välja vilken utgångspunkt du vill.)