stockholm-panorama.jpg

Välkommen till Stockholms Stamningscenter!

- Det självklara valet för dig som stammar -

 

Vi är fyra logopeder som arbetar specialiserat med stamningsbehandling, och har lång erfarenhet och bred kompetens inom området.

Du kan läsa mer om olika behandlingsformer, information om stamning, eller hur man gör för att träffa en logoped. Vi vill även utöver vår logopediska verksamhet erbjuda en mötesplats för barn och unga som stammar. Vi finns i en nyrenoverad lokal på Söder, en kort promenad på 7-8 minuter från Skanstull eller Stockholm Södra. Man kan även ta sig direkt till lokalen med buss.

Vi eftersträvar korta väntetider och snabb respons, så hör gärna av dig om du har några frågor!

27/8 - 2019

Vi välkomnar vår nya kollega Hanna Björnfot till Stockholms stamningscenter!


7/7 - 2019

Stamning på Nyhetsmorgon!

Ineke Samson, logoped och ansvarig för ett forskningsprojekt om stamning, och Diana Guilletmot, som sedan ung ålder har levt med stamning, besöker TV4s Nyhetsmorgon.

Klicka här för att komma till klippet 


8/6 - 2019

“Jag var min egen värsta fiende”

Andrea Daleflod, som stammat sedan hon var barn, tröttnade på att låta stamningen definiera vem hon var. I en artikel i Expressen berättar hon om hur hon slutade gömma sig och istället började utmana sig själv, och vart det ledde.

Klicka här för att komma till artikeln

 


 

Så här kan du ta dig till oss med lokaltrafiken. (OBS, länken visar vägen från centralstationen men du kan själv välja vilken utgångspunkt du vill.)